Job og karriere

– bliv en del af teamet. Vi er altid på udkig efter en dygtig kollega.

Propublic søger studentermedhjælper til dataklassifikation og automatiseret analysearbejde.

Propublic søger studentermedhjælper til dataklassifikation og automatiseret analysearbejde. Har du lyst til at udvikle dine kompetencer inden for databearbejdning og analyse af større mængder kvalitativt materiale? Propublic søger en metodestærk studerende til hjælpe med at holde styr på journalføringsdata, sikre dataorganisering og bidrage til dataklargøring, klassifikation og automatiseret analyse.

Hvem er du?

  • Du er studerende på en videregående på en videregående samfundsfaglig uddannelse som fx statskundskab.
  • Du er struktureret, ansvarsbevidst og grundig i løsningen af dine arbejdsopgaver.
  • Du har erfaring med kvantitative og kvalitative undersøgelsesmetoder og meget gerne erfaring med NVivo, Excel og STATA.
  • Du interesserer dig for at skabe bedre offentlige og private løsninger til hjælp for borgere.

Arbejdsopgaver

Du vil indgå i Propublics analysearbejde som dataorganisering, dataklargøring, klassifikation, kodning og automatiseret analyse, ligesom du vil stå for enkle SOME-opgaver og kvalitetssikring af prætransskriberede interviews.

Flere oplysninger:

Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte leder af Propublic Marie Østergaard Møller på tlf. 28403379 eller på marie@propublic.dk. Vi holder til på Saltholmsgade 5, 8000 Aarhus C. Løn og ansættelsesvilkår: Arbejdstiden er 8 timer ugentligt med opstart 1. december 2022. Løn efter gældende overenskomst for studentermedhjælpere.

Ansøgningsfrist:

Vi skal have din skriftlige ansøgning med CV og karakterblad inden d. 1. november 2022 kl. 12.00 på mail marie@propublic.dk.

I praktik hos Propublic

Vi er altid på udkig efter dygtige kandidatstuderende, som har lysten og gejsten til at prøve kræfter med virkelige problemstillinger. En praktikplads hos Propublic vil give dig viden og erfaring, som du kan bruge til at kvalificere dit studieforløb og sætte gang i din professionelle karriere.

Send dit CV og en uopfordret ansøgning til marie@propublic.dk, hvis du har lyst til at prøve kræfter med analyse og rådgivning.

Kontakt

Kontakt os

hvis du arbejder i en kommune, en privat organisation, er på udkig efter en partner, eller er nysgerrig efter at vide mere, så kontakt os!

Contact