Udgivelser

Herunder kan du læse vores relevante udgivelser. Har du spørgsmål til Propublics arbejde med journalbaseret effektdokumentation, videnssamarbejde eller hvordan vi kan hjælpe din organisation med at forbedre jeres vidensanvendelse, er du altid velkommen til at kontakte os.

Indsatskvalitet i arbejdet med udsatte børn og familier i familiecentret i Randers (2018)

Pixiudgave af en systematisk kvalitativ effektanalyse af indsatser overfor udsatte børn og familier i Familiecentret i Randers.

Indsatskvalitet i arbejdet med udsatte børn og familier i familiecentret i Randers (2019)

Pixiudgave af en systematisk kvalitativ effektanalyse af indsatser overfor udsatte børn og familier i Familiecentret i Randers.

Kompleksitet og systematik i proffessionsforskning

Artiklen præsenterer en professionsforskningsanalyse som afsæt til en diskussion af, hvordan man kan integrere professionsfaglig kompleksitet med videnskabelige kriterier for gyldige og pålidelige analyser (2020)

Faglighed og styring – Fagprofessionel dømmekraft på socialområdet

Bogen er skrevet i samarbejde med Familiechef Ann Hermansen og Leder af Metodecentret Simon Østergaard Møller, og handler om hvordan og hvorfor man bør håndtere balancen mellem behovet for styring og faglighed i den offentlige sektor.

Kontakt os

hvis du arbejder i en kommune, en privat organisation, er på udkig efter en partner, eller er nysgerrig efter at vide mere, så kontakt os!