Kurser og træning

– Vi er eksperter i kvalitativ analyse og tilbyder kurser på alle niveauer

Metodekurser

Propublic afholder metodekurser i det kvalitative analyseprogram NVivo og specialiserede kurser i metode- og vidensanvendelse. Er du interesseret i en privat kursusdag for en eller flere deltagere, er du velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, så vi kan skræddersy et kursus til dine behov.

Basiskursus i NVIVO

Kurset er rettet mod deltagere, som ønsker at forbedre sin metodiske ekspertise i kvalitativ dataanalyse generelt og specifikt ønsker en generel introduktion til NVivo-programmets funktioner,

Avanceret kursus i NVIVO

Kurset er rettet mod deltagere, som ønsker at styrke deres metodiske ekspertise i kvalitativ dataanalyse. Der lægges desuden særlig vægt på at styrke kompetence i, hvordan man kan komme fra kodning til konklusioner.

Kursus i metodebeskrivelse

Kurset retter sig mod ledere og fagprofessionelle med ansvar for sociale indsatser. På kurset lærer du om, fleksibilitet, relationsarbejde og systematisk metodebeskrivelse kan finde sammen.

“Marie er virkelig en kompetent underviser, fordi hun lynhurtigt opfanger læringsbehov og niveau. Jeg har købt Nvivo kursus både i basic og advanced, og lynhurtigt forstod Marie mit projekt og mit behov for færdigheder i Nvivo. Og tilmed er Marie virkelig godt selskab. Mine bedste anbefalinger.”
Rikke Buus Bøje, Research Unit, Randers Regional Hospital

Kontakt os

hvis du arbejder i en kommune, en privat organisation, er på udkig efter en partner, eller er nysgerrig efter at vide mere, så kontakt os!